Musklabi OÜ Tietosuojakäytäntö

Tässä tietosuojakäytännössä selitetään, miten organisaatiomme käyttää henkilötietoja, joita keräämme sinusta, kun käytät verkkosivustoamme.

Aiheet:

  • Mitä tietoja keräämme?
  • Miten keräämme tietojasi?
  • Miten käytämme tietojasi?
  • Miten säilytämme tietojasi?
  • Markkinointi
  • Mitkä ovat tietosuojaoikeutesi?
  • Mitä evästeet ovat?
  • Miten käytämme evästeitä?
  • Millaisia evästeitä käytämme?
  • Miten hallita evästeitä
  • Muiden verkkosivustojen tietosuojakäytännöt
  • Muutokset tietosuojakäytäntöihimme
  • Kuinka ottaa meihin yhteyttä
  • Yhteydenotto toimivaltaisiin viranomaisiin

Mitä tietoja keräämme?

Yrityksemme kerää seuraavia tietoja:

  • Henkilökohtaiset tunnistetiedot (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero jne.).

Miten keräämme tietojasi?

Sinä annat yhtiöllemme suoraan suurimman osan keräämistämme tiedoista. Keräämme tietoja ja käsittelemme tietoja, kun:

  • Rekisteröidy verkossa tai tilaa jokin tuotteistamme tai palveluistamme.
  • Täytä vapaaehtoisesti asiakaskysely tai anna palautetta jollakin ilmoitustaulullamme tai sähköpostitse.
  • Käytä tai katso verkkosivustoamme selaimesi evästeiden avulla.

Miten käytämme tietojasi?

Yrityksemme kerää tietojasi, jotta voimme:

  • Käsittele tilauksesi, hallinnoi tiliäsi.
  • lähettää sinulle sähköpostitse erikoistarjouksia muista tuotteista ja palveluista, joista saatat pitää. Jos suostut, yhtiömme jakaa tietojasi kumppaniyritystemme kanssa, jotta ne voivat tarjota sinulle tuotteitaan ja palveluitaan.
  • [List organizations that will receive data] Kun yhtiömme käsittelee tilaustasi, se voi lähettää tietosi luottotietotoimistoille ja käyttää niiden antamia tietoja petollisten ostosten estämiseksi.

Miten säilytämme tietojasi?

Yhtiömme säilyttää tietosi turvallisesti osoitteessa Narva mnt 7, Tallinna. Yrityksemme säilyttää tietojasi 5 vuotta. Kun tämä aika on kulunut, poistamme tietosi poistamalla ne tietokannasta.

Markkinointi

Yhtiömme haluaa lähettää sinulle tietoa tuotteista ja palveluista, joista uskomme sinun pitävän, samoin kuin kumppaniyritystemme tuotteista ja palveluista.

Jos olet suostunut vastaanottamaan markkinointia, voit aina kieltäytyä siitä myöhemmin. Sinulla on milloin tahansa oikeus estää yhtiötämme ottamasta sinuun yhteyttä markkinointitarkoituksessa tai antamasta tietojasi muille yhtiökonsernin jäsenille.

Jos et enää halua, että sinuun otetaan yhteyttä markkinointitarkoituksiin, lähetä meille sähköpostia.

Mitkä ovat tietosuojaoikeutesi?

Yrityksemme haluaa varmistaa, että olet täysin tietoinen kaikista tietosuojaoikeuksistasi. Jokaisella käyttäjällä on oikeus seuraaviin:

Oikeus tutustua tietoihin – Sinulla on oikeus pyytää yhtiöltämme kopioita henkilötiedoistasi. Saatamme periä tästä palvelusta pienen maksun.

Oikeus tietojen oikaisemiseen – Sinulla on oikeus pyytää yhtiötämme oikaisemaan virheelliseksi katsomasi tiedot. Sinulla on myös oikeus pyytää yhtiötämme täydentämään tietoja, joiden uskot olevan puutteellisia.

Oikeus tietojen poistamiseen – Sinulla on tietyin edellytyksin oikeus pyytää yhtiötämme poistamaan henkilötietosi.

Oikeus rajoittaa käsittelyä – Sinulla on oikeus tietyin edellytyksin pyytää yhtiötämme rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä.

Oikeus vastustaa käsittelyä – Sinulla on tietyin edellytyksin oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä yrityksessämme.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen – Sinulla on tietyin edellytyksin oikeus pyytää, että yhtiö siirtää keräämämme tiedot toiselle organisaatiolle tai suoraan sinulle.

Jos teet pyynnön, meillä on kuukausi aikaa vastata sinulle. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä sähköpostitse:

Soita meille: +58959395 tai kirjoita meille: info@muskliabi.com.

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka sijoitetaan tietokoneellesi keräämään tavanomaisia Internet-lokitietoja ja tietoja vierailijan käyttäytymisestä. Kun vierailet verkkosivustoillamme, saatamme kerätä sinusta tietoja automaattisesti evästeiden tai vastaavan teknologian avulla. Lisätietoja on osoitteessa allaboutcookies.org.

Miten käytämme evästeitä?

Yrityksemme käyttää evästeitä monin tavoin parantaakseen kokemustasi verkkosivustollamme, mukaan lukien:

  • Pidä sinut kirjautuneena sisään
  • Verkkosivustomme käytön ymmärtäminen

Millaisia evästeitä käytämme?

Sivustollamme käytetään kuitenkin useita erityyppisiä evästeitä:

– Toiminnallisuus – Yrityksemme käyttää näitä evästeitä, jotta tunnistamme sinut verkkosivustollamme ja muistamme aiemmin valitsemasi asetukset. Näitä voivat olla esimerkiksi haluamasi kieli ja sijaintisi. Käytössä on sekä ensimmäisen osapuolen että kolmannen osapuolen evästeitä.

– Mainonta – Yhtiömme käyttää näitä evästeitä kerätäkseen tietoja vierailustasi verkkosivustollamme, katsomastasi sisällöstä, seuraamistasi linkeistä sekä tietoja selaimestasi, laitteestasi ja IP-osoitteestasi. Yhtiömme jakaa joskus joitakin rajoitettuja osia näistä tiedoista kolmansien osapuolten kanssa mainostarkoituksiin. Saatamme myös jakaa evästeiden avulla kerättyjä verkkotietoja mainoskumppaneidemme kanssa. Tämä tarkoittaa, että kun vierailet toisella verkkosivustolla, sinulle saatetaan näyttää mainoksia, jotka perustuvat selaustottumuksiisi verkkosivustollamme.

Miten hallita evästeitä?

Voit asettaa selaimesi olemaan hyväksymättä evästeitä, ja edellä mainitulla verkkosivustolla kerrotaan, miten voit poistaa evästeet selaimestasi. Muutamissa tapauksissa jotkin verkkosivustomme toiminnot eivät kuitenkaan välttämättä toimi tämän seurauksena.

Muiden verkkosivustojen tietosuojakäytännöt

Yrityksemme verkkosivusto sisältää linkkejä muille verkkosivustoille. Tietosuojakäytäntömme koskee vain verkkosivustoamme, joten jos napsautat linkkiä toiselle verkkosivustolle, sinun on luettava sen tietosuojakäytäntö.

Muutokset tietosuojakäytäntöihimme

Yhtiömme tarkistaa tietosuojakäytäntöään säännöllisesti ja julkaisee kaikki päivitykset tällä verkkosivulla. Tämä tietosuojakäytäntö on päivitetty viimeksi 23. toukokuuta 2023.

Kuinka ottaa meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää yhtiömme tietosuojakäytännöstä, hallussamme olevista tiedoistasi tai jos haluat käyttää jotakin tietosuojaoikeuksiasi, ota meihin yhteyttä.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: info@muskliabi.com

Soita meille: +372 58959395

Yhteydenotto toimivaltaiseen viranomaiseen

Jos haluat tehdä valituksen tai jos sinusta tuntuu, että Yhtiömme ei ole käsitellyt ongelmaasi tyydyttävällä tavalla, voit ottaa yhteyttä Information Commissioner’s Officeen.

Sähköposti: info@muskliabi.com